Sticker & Emoji inspiruar
nga motivet shqiptare

Albmoji përfshinë një koleksion mahnitës të ikonave që mund të përdoren si në iMessage poashtu edhe në aplikacione tjera. Dërgoni ikona zbavitëse shokëve, si përshembull ftoni ata në fli apo për një vozitje me Golf 2.

AppStore Tani dhe në Play Store